Rekker 163cm over bakken med blodrødthår, Canon EOS 60D med 50mm f/1.8 rundt nakken og varierende klær på kroppen og foretrekker Doc Martens eller Jeffrey Campbell. Jobber på IKT-avdelingen på Gjøvik videregående skole.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

bloglovinHjerteknuser

30.03.2012 , 15:56    Kategori: Dagbok    4 Kommentarer

Canon EOS 60D / Canon 50mm f1.8/ Lightroom

Ensomheten er verst om natten. Vanligvis har jeg den varme kroppen hans i samme seng og under samme dyne, men når han er borte er ikke bare kroppsvarmen hans borte, men også hjertevarmen hans.

Kjæresten min er i Irland. Han har vært der i snart en uke og kommer igjen på søndag og jeg klarer nesten ikke vente.4 Kommentarer


birds in the sky, you know how I feel

25.03.2012 , 20:28    Kategori: Dagbok    6 Kommentarer
Mens jeg ligger på verandaen er det lett å forsvinne inn i dype tanker. Huden min er så blek at solens varme slør stikker meg, samtidig som det får huden min til å glitre. Jeg legger ansiktet ned i teppet, det lukter sand og våt hund som har blitt tørr i teppet. Plutselig kjenner jeg pels som kiler utsiden av foten min, det er Bonzo som kommer og gir meg et kyss på kinnet med den våte tungen.

Lukten av hund blir tatt over av tennvæske- og grillkullukt. En svineindrefilet ala Provence gir meg vann i munnen mens den freser på grillen. Det er vår.6 Kommentarer


kjærlige minner

20.03.2012 , 18:11    Kategori: Dagbok    6 Kommentarer

Hei, søte små.

Forrige søndag, ikke den som var her om dagen, men den før det, så ville ikke kameraet mitt og objektivet samarbeide lenger. I full panikk over at kameraet mitt var ødelagt kastet jeg meg over og fant et av de dårligere objektivene mine for å finne ut om det var objektivet eler kameraet. "Heldigvis" var det objektivet. Min kjære kjørte meg til Elkjøp, slik at jeg kunne klage på det, og vet dere hva? De måtte sende inn et objektiv til 800kr på reperasjon. Jeg ble så frustrert. Og bare for å gjøre det hele mer frustrerende sa han i serviceskranken at mest sannsynlig ville de bare sende et nytt et, i stedet for å reparere det, men det ville uansett ta rundt to uker. Så dermed blir det ikke noen nye bilder før jeg får tilbake objektivet mitt, så i stedet har jeg tørket støvet av den eksterne harddisken min for å vise dere noen gamle bilder i stedet. Selv må jeg le litt over hvor elendig jeg var da jeg først fikk speilrfleks i 2007, så jeg vil si at jeg har utviklet meg og blitt bedre.


6 Kommentarer


ikkje vær flau, du liker sau

14.03.2012 , 15:50    Kategori: Dagbok    14 Kommentarer

I dag har jeg sittet fem timer i frisørstolen, men gud hvor fornøyd jeg er! Under er det to fantastiske webcam bilder for å vise hvordan håret mitt så ut før og under ser dere resultatet.

Og tusen takk for responsen jeg har fått i det siste, dere skulle bare visst hvor mye dere får meg til å smile ved å legge igjen en kommentar her på bloggen.


(Sjekk ut min awesome genser)14 Kommentarer


lørdagslistekos

10.03.2012 , 20:43    Kategori: Lister    13 Kommentarer

En ting du har så sjukt lyst på? En stappfull konto med mer penger enn man kan bruke.

Favorittplanet? Saturn.

Hvilken radiostasjon hører du mest på? P3.

Favorittserie akkurat nå? Game of Thrones.

Hvilken film så du på kino sist? Star Wars Episode I - The Phantom Menace

Om du skulle få en medalje for noe akkurat nå, hva skulle den vært for? Jeg er muligens verdensmester i dårlig selvtillit.

Hva slags vær er det hos deg nå? I dag har det vært snø, regn haggel og vind, men nå titter solen frem mellom skyene.

Favorittfarger? Jeg elsker alle farger, så jeg tror ikke jeg klarer å velge én.

Hva er du flink til? Jeg føler meg ikke flink til noe, men jeg blir fortalt at jeg er flink med mennesker, flink i jobben min og flink til å ta bilder.

Noe som gjør deg nervøs? Fremtiden.

Hva vil du leve av? Jeg skulle gjerne beholdt den jobben jeg har nå for resten av livet, bare med full lønn og ikke lærlinglønn.

En ting du har så sjukt, sjukt lyst til? Reise jorda rundt med kjæresten og bestevennen min.


Favorittplasser? Senga, hjemme hos Sara og i nye ukjente byer.

Hva var det siste du spiste? Mac'n'Cheese med bacon.

Hva har du som ringetone? The Music of Harry Potter - Double Trouble.

Humør akkurat nå? Glad og nostalgisk. (ser på Hver Gang Vi Møtes med Knutsen og Ludvigsen sanger)

 

Når du lukker øynene, hva tenker du på? Sko.

I helgen skal du? Minst mulig.

Hva liker du best med deg selv? Det vet jeg ikke.

En ting som irriterer deg som faen? Meg selv.

Et ord du tenker mye på? Tjukk.

Favorittsang akkurat nå? Pink Floyd - Learning to Fly

Favorittblomst? Vannlilje og orkidé

Hva liker du best på rommet ditt? Hyllen min med de fine tingene vi har fylt med kjæresteting.

Om du kunne fly, hvor skulle du fløyet først? Sørover til varmere strøk.

Sover du på en spesiell måte? Jeg liker best å ligge halveis på magen med dyne mellom bena mens jeg ligger oppå en pute jeg samtidig holder rundt.

Hvilken by er den fineste du vet? Paris, London og Celebration (FL).

Hva ser du til høyre for deg? Nerdehyllen min. (Bildet under)

 

Hva gjør deg glad akkurat nå? At våren nærmer seg, at jeg har fått krølelte hår, at det er lønningsdag på mandag og de alltid like herlige hundene våre.

Hvilke land har du vært i? Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, USA, Frankrike, Finland, Spania og England.

Det siste du kjøpte? En sekspakning med Cola 

Hva lengter du aller mest etter nå? Penger og energi.

 

Liste herfra ♥13 Kommentarer


In the land of submarines

04.03.2012 , 15:08    Kategori: Dagbok    4 Kommentarer

Onsdag formiddag tikket det inn en melding på telefonen min. Det var fra min kjære Sara som lurte på om jeg vill komme på besøk. Det var en stund siden sist og jeg hadde ingenting annet å finne på etter jobb, så dermed var jeg på vei til henne. Vi møttes på en café, hvor hun var med Fredrik, men etter en times tid gikk vi hjem til henne og gjorde som vi alltid gjorde. Koset oss med prat og levende bilder på skjermen. Og det som skjer nesten hver gang jeg er hos henne er at jeg sover over og denne gangen var inget unntak.

Det eneste som var litt kjedelig var at jeg måtte stå opp tidlig for å dra på jobb. Heldigvis har jeg verdens beste arbeidsplass, så jeg fikk tidlig fri og i tillegg fikk jeg lov til å ta fredagen fri. Da følte vi at det var på sin plass å feire langhelgen, så Sara og jeg tok med oss både hunden og lillebroren hennes og gikk en tur til McDonalds for å spise is. Vi gikk langs strandpromenaden og hoppet i søledammer og skled på isen. Mine Dr Martens har aldri vært så møkkete.

Etter å ha sittet ute i solen og kost oss med burger, brus og is, satte vi kursen hjem. Det ble nok en gang plasking i vann, skravling og venting på en sliten lillebror.

Dr Martensene mine var kanskje møkkete, men de kunne ikke sammenlignes med ovnsrøret Molly. Siden hun var så møkkete, var vi nødt til å gjøre det hun liker minst, nemlig å bade henne. Jeg valgte å ta med bildet nedenfor nettopp fordi det viser hennes store misnøye med badingen hun måtte gjennomgå. 

Med badingen vel overstått fant Molly ut at hun kunne være vennen til Sara, selvom hun var den slemmeste personen i verden da hun ble badet og tørket.

På fredag sov vi til vi våknet av at solen snek seg mellom gardinsprekkene og slasket rundt i pysjamas helt til vi bestemte oss for å dra inn i byen for å handle, spise og kose oss. Når vi kom hjem igjen koste vi oss alene hjemme med TV og godteri. Senere på kvelden begynte magene å rumle og Sara begynte å lage mat som kunne blitt servert en keiser.


Etter å ha spist opp dette og hver vår søte skål med sjokolademousse med et melkehjerte oppi, satt vi oppe resten av natten mens lyset fra TV-en og stearinlysene var det eneste vi så, mens vi pratet og så film. Akkurat slik vi liker det.


Bildene er tatt med Canon EOS 60D , Canon EOS 550D, Canon 50mm f 1.8 og de er redigert i Lightroom og Photoshop.


PS: Er du på jakt etter et nytt kamera? Da har du flaks, Lone Vivil vil gjerne selge sitt kamera. Så hvis du er interessert, ta turen innom bloggen hennes her. Selvom du ikke er interessert i å kjøpe kamera, anbefaler jeg fortsatt å ta turen innom.4 Kommentarer


hits