Rekker 163cm over bakken med blodrødthår, Canon EOS 60D med 50mm f/1.8 rundt nakken og varierende klær på kroppen og foretrekker Doc Martens eller Jeffrey Campbell. Jobber på IKT-avdelingen på Gjøvik videregående skole.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

bloglovinsuperhelter

20.04.2012 , 18:13    Kategori: Dagbok    2 Kommentarer


Hei til alle nære og fjerne som må komme innom min kjære blogg.

Jeg skal ikke beklage meg for at jeg ikke har postet noe, kanskje litt beklaker, men ikke masse. Jeg har ikke hatt inspirasjon og kameraet ligger for tiden i en hylle og samler støv. Jeg håper at morgendagen vil bringe med seg litt bilder, for da skal jeg sammen med de beste jentene jeg vet om til Sverige på harryjentetur. Beste Marthe tar for seg rattet tidlig en lørdagsmorgen og henter tre trøttinger ved navn Ann Mari, Sara og Christiane på Gjøvik et sted mellom ni og ti på morgenen. Det blir så bra.2 Kommentarer


Kortvarig fryd

11.04.2012 , 21:46    Kategori: Dagbok    5 Kommentarer


Fra late dager i solen som kom alt for tidlig til at det var for godt til å være sant, til slaps og snø. For det var det det var, for godt til å være sant.

Snøen ble borte på et blunk, men selv om den ikke fortalte oss det, visste den at det ikke var vårt siste møte i år og nå er den her igjen. Den ligger ute i hagen, på den nye verandaen vår og langs veiene, slik at Converse ikke lenger er nok å ha på bena når man skal ut døra. Og apropo veranda, siden været var fint og plassen var trang på den knøttlille verandaen vi hadde, bestemte vi oss brått for å bygge en større veranda, slik at vi alle kunne slappe av ute i solen sammen, men Kong Vinter hadde andre planer. I det verandaen blir ferdig, kommer også snøen tilbake. Det gjør meg vondt å se ut vinduet og bare se snø og sludd, jeg var så klar for vår.

psst! følg @superchrilo på twitter og instagram for jevligere oppdateringer og slik at jeg får fulgt dere tilbake.5 Kommentarer


for better and for worse

07.04.2012 , 17:58    Kategori: Dagbok    3 Kommentarer

Pusten går tungt gjennom meg når det må presses gjennom det lille smutthullet som er i pusterøret mitt nå.

Jeg har fått influensa og alt det bringer med seg og har dermed ikke gjort annet enn å ligge i sengen og synes synd på meg selv i fire eller fem dager. Heldigvis, siden jeg har den beste jobben man kan tenke seg, fikk vi lov til å ta oss fri hele påskeuka, i stedet for å få fri først på torsdag. Dermed har jeg vært i både bursdag, fotografert hunder, vært syk og er for øyeblikket hjemme i Modum og besøker familien. Jeg har også omtrent 400 uleste bloggposter på Bloglovin, så jeg gleder meg til å se hvordan deres ferier har vært.

 3 Kommentarer


Hjerteknuser

30.03.2012 , 15:56    Kategori: Dagbok    4 Kommentarer

Canon EOS 60D / Canon 50mm f1.8/ Lightroom

Ensomheten er verst om natten. Vanligvis har jeg den varme kroppen hans i samme seng og under samme dyne, men når han er borte er ikke bare kroppsvarmen hans borte, men også hjertevarmen hans.

Kjæresten min er i Irland. Han har vært der i snart en uke og kommer igjen på søndag og jeg klarer nesten ikke vente.4 Kommentarer


birds in the sky, you know how I feel

25.03.2012 , 20:28    Kategori: Dagbok    6 Kommentarer
Mens jeg ligger på verandaen er det lett å forsvinne inn i dype tanker. Huden min er så blek at solens varme slør stikker meg, samtidig som det får huden min til å glitre. Jeg legger ansiktet ned i teppet, det lukter sand og våt hund som har blitt tørr i teppet. Plutselig kjenner jeg pels som kiler utsiden av foten min, det er Bonzo som kommer og gir meg et kyss på kinnet med den våte tungen.

Lukten av hund blir tatt over av tennvæske- og grillkullukt. En svineindrefilet ala Provence gir meg vann i munnen mens den freser på grillen. Det er vår.6 Kommentarer


kjærlige minner

20.03.2012 , 18:11    Kategori: Dagbok    6 Kommentarer

Hei, søte små.

Forrige søndag, ikke den som var her om dagen, men den før det, så ville ikke kameraet mitt og objektivet samarbeide lenger. I full panikk over at kameraet mitt var ødelagt kastet jeg meg over og fant et av de dårligere objektivene mine for å finne ut om det var objektivet eler kameraet. "Heldigvis" var det objektivet. Min kjære kjørte meg til Elkjøp, slik at jeg kunne klage på det, og vet dere hva? De måtte sende inn et objektiv til 800kr på reperasjon. Jeg ble så frustrert. Og bare for å gjøre det hele mer frustrerende sa han i serviceskranken at mest sannsynlig ville de bare sende et nytt et, i stedet for å reparere det, men det ville uansett ta rundt to uker. Så dermed blir det ikke noen nye bilder før jeg får tilbake objektivet mitt, så i stedet har jeg tørket støvet av den eksterne harddisken min for å vise dere noen gamle bilder i stedet. Selv må jeg le litt over hvor elendig jeg var da jeg først fikk speilrfleks i 2007, så jeg vil si at jeg har utviklet meg og blitt bedre.


6 Kommentarer


ikkje vær flau, du liker sau

14.03.2012 , 15:50    Kategori: Dagbok    14 Kommentarer

I dag har jeg sittet fem timer i frisørstolen, men gud hvor fornøyd jeg er! Under er det to fantastiske webcam bilder for å vise hvordan håret mitt så ut før og under ser dere resultatet.

Og tusen takk for responsen jeg har fått i det siste, dere skulle bare visst hvor mye dere får meg til å smile ved å legge igjen en kommentar her på bloggen.


(Sjekk ut min awesome genser)14 Kommentarer


In the land of submarines

04.03.2012 , 15:08    Kategori: Dagbok    4 Kommentarer

Onsdag formiddag tikket det inn en melding på telefonen min. Det var fra min kjære Sara som lurte på om jeg vill komme på besøk. Det var en stund siden sist og jeg hadde ingenting annet å finne på etter jobb, så dermed var jeg på vei til henne. Vi møttes på en café, hvor hun var med Fredrik, men etter en times tid gikk vi hjem til henne og gjorde som vi alltid gjorde. Koset oss med prat og levende bilder på skjermen. Og det som skjer nesten hver gang jeg er hos henne er at jeg sover over og denne gangen var inget unntak.

Det eneste som var litt kjedelig var at jeg måtte stå opp tidlig for å dra på jobb. Heldigvis har jeg verdens beste arbeidsplass, så jeg fikk tidlig fri og i tillegg fikk jeg lov til å ta fredagen fri. Da følte vi at det var på sin plass å feire langhelgen, så Sara og jeg tok med oss både hunden og lillebroren hennes og gikk en tur til McDonalds for å spise is. Vi gikk langs strandpromenaden og hoppet i søledammer og skled på isen. Mine Dr Martens har aldri vært så møkkete.

Etter å ha sittet ute i solen og kost oss med burger, brus og is, satte vi kursen hjem. Det ble nok en gang plasking i vann, skravling og venting på en sliten lillebror.

Dr Martensene mine var kanskje møkkete, men de kunne ikke sammenlignes med ovnsrøret Molly. Siden hun var så møkkete, var vi nødt til å gjøre det hun liker minst, nemlig å bade henne. Jeg valgte å ta med bildet nedenfor nettopp fordi det viser hennes store misnøye med badingen hun måtte gjennomgå. 

Med badingen vel overstått fant Molly ut at hun kunne være vennen til Sara, selvom hun var den slemmeste personen i verden da hun ble badet og tørket.

På fredag sov vi til vi våknet av at solen snek seg mellom gardinsprekkene og slasket rundt i pysjamas helt til vi bestemte oss for å dra inn i byen for å handle, spise og kose oss. Når vi kom hjem igjen koste vi oss alene hjemme med TV og godteri. Senere på kvelden begynte magene å rumle og Sara begynte å lage mat som kunne blitt servert en keiser.


Etter å ha spist opp dette og hver vår søte skål med sjokolademousse med et melkehjerte oppi, satt vi oppe resten av natten mens lyset fra TV-en og stearinlysene var det eneste vi så, mens vi pratet og så film. Akkurat slik vi liker det.


Bildene er tatt med Canon EOS 60D , Canon EOS 550D, Canon 50mm f 1.8 og de er redigert i Lightroom og Photoshop.


PS: Er du på jakt etter et nytt kamera? Da har du flaks, Lone Vivil vil gjerne selge sitt kamera. Så hvis du er interessert, ta turen innom bloggen hennes her. Selvom du ikke er interessert i å kjøpe kamera, anbefaler jeg fortsatt å ta turen innom.4 Kommentarer


"du er et monster"

28.02.2012 , 21:53    Kategori: Dagbok    3 Kommentarer

Canon EOS 60D / Canon 50mm f/1.8

Depresjonen har blitt et kjært monster. Den er en tung passasjer som helst vil sitte på ryggen. Den klorer, klyper og innimellom biter den. Monsteret har også en stemme, en stemme som håner og ler av meg. Monsteret mitt er ikke noe snilt, men det er en del av meg og jeg vet ikke lenger hvem jeg er uten det. Kanskje jeg har blitt et monster selv, kanskje har jeg vært det hele tiden.3 Kommentarer


hverdagsmagi

27.02.2012 , 00:04    Kategori: Dagbok    8 Kommentarer

Canon EOS 60D / Canon 50mm f1.8 / Lightroom

denne hyllen er magisk. den er fylt med skatter som har en historie, hver ting har et minne bak seg som vi har sammen.

 8 Kommentarer


alle mine kjære

22.02.2012 , 23:15    Kategori: Dagbok    4 Kommentarer


Canon EOS 60D / Canon 50mm f1.8 / Lightroom & Photoshop 

Hei, solskinn. Det er lenge siden sist og jeg har savnet å skrive til dere og savnet deres søte ord. Jeg sliter veldig med sykdommen min for tiden, så jeg er veldig mye sengeliggende og sover for det meste når jeg kommer hjem fra jobb. Kroppen svikter meg, rett og slett.  Men av en eller annen grunn har jeg blitt ganske så aktiv på Twitter, så hvis noen skulle ønske og følge med på alt det dumme jeg deler der, kan dere bare følge @SuperChrilo.

 4 Kommentarer


Kjære dagbok

12.02.2012 , 18:14    Kategori: Dagbok    5 Kommentarer


Canon EOS 60D / Canon 50mm f1.8 / Lightroom & Photoshop

Det er allerede en uke siden Sara sin bursdag, men jeg lever etter utsagnet "bedre sent enn aldri". Forrige lørdag bestod av deilig mat, søt musikk og pent innpakkede pakker og jenter. Jeg har ikke opplevd veldig mange jentebursdager, men det var høylytt og fantastisk koselig. Det ble dessverre ikke noen bilder av bursdagsbarnet som jeg tør å legge ut, uten at hun har sett de selv og godkjent de.5 Kommentarer


uten et spor av tvil i mitt sinn

06.02.2012 , 22:16    Kategori: Dagbok    7 Kommentarer


Canon EOS 60D / Canon 50mm f 1.8 / Lightroom & Photoshop

Alene ligger jeg her i sengen. Jeg vurderer å lese litt i en bok mens jeg lukter på det nyfargede håret mitt. Men det er noe som gnager i meg. Bildet over irriterer meg, jeg liker det, men originalt er det veldig mørkt, så all redigering blir bare... bæsj. Fargene blir aldri riktige, lysner jeg det opp blir det kornete. Men det er noe ved det som jeg liker så godt.7 Kommentarer


Flightless bird

31.01.2012 , 19:33    Kategori: Dagbok    12 Kommentarer


Canon EOS 60D / Canon 50mm f 1.8 / Lightroom / Avbildet: Sara

Helgen blir fin med masse Saratid og bursdagen hennes.12 Kommentarer


små forskjeller, ny helhet

26.01.2012 , 16:58    Kategori: Dagbok    8 Kommentarer


Canon EOS 60D / Canon 50mm f 1.8 / Lightroom & Photoshop

Hei kjære, kjente og ukjente. Jeg trenger deres hjelp til noe. Jeg skal melde meg på en konkurranse og skulle gjerne hatt svar på hvilket av bildene over dere liker best. Så fortell meg, hvilket likte dere best?8 Kommentarer


Fotspor i hjertet

19.01.2012 , 21:31    Kategori: Dagbok    8 Kommentarer

Canon EOS 60D / Canon 50mm f1.8 / Lightroom og Photoshop

Den hårete klumpen som alltid følger etter deg, maser om kos og bæsjer og du må plukke det opp. Plagsomt, eller hva? Den bjeffer, bruker all plassen i senga og vekker deg klokken fem om morgenen for å tisse. Du tar den for gitt. Når den følger etter deg, så er det fordi du er dens flokkleder. Den maser om kos, fordi det er det beste den vet. Når du plukker opp bæsjen dens, det er da ikke den som har bestemt at du må gjøre dette. Alt du gjør for den, gir den tilbake noe du aldri vil føle fra noen andre, du må bare legge merke til den og føle den, den ekte, ubetingede kjærligheten kun en hund kan gi deg.

De setter ikke bare fotspor i snøen, de setter forspor i hjertet.8 Kommentarer


Sara min kjære

06.01.2012 , 23:16    Kategori: Dagbok    17 Kommentarer

Canon EOS 60D / 50mm f 1.8 / Lightroom

Akkurat i dette øyeblikk ligger jeg i sengen til Sara, hun fine på bildet. All femininitet er lagt til side, når det er kalt inn til en etterlengtet "Sara og Chris"-helg. 

Den strihårede dachsen Molly ligger ved siden av meg, og jeg må smile og flire litt av de korte gryntene og de artige bevegelsene hun gjør mens hun ligger på rygg og sover. Sara derimot sitter med sin bærbarepc på fanget mens hun veiver rundt med begge armer og skriker mot TV-en hvor hun spiller The Legend of Zelda: Skyward Sword. Det gjør ikke smilet noe mindre eller fliringen i mindre mengder.

Hysj, ikke si noe til Sara om bildet jeg har lagt ut. Siden jeg elsker dette bildet, er det stor fare for at hun hater det.17 Kommentarer


Born to die

30.12.2011 , 22:52    Kategori: Dagbok    9 Kommentarer

 

Canon EOS 60D / 5omm f 1.8 / Lighroom & Photoshop / Avbildet: Christiane

Jeg kunne skrevet at livet er en dans på roser og verden er fin, men slik er det ikke for meg. Ikke nå. Over er to selvportretter og den største grunnen til at jeg ble mest fornøyd med disse to er fordi øynene mine ikke ser totalt tomme ut, som på de fleste andre.

Verden har spunnet og tiden har flydd, men for meg har alt gått i sakte film. Jeg føler tiden går sakte, men alikevel går dagene, ukene og månedene fortere enn jeg foretrekker.

Frykten for alt. Ingenting. Den fanger meg og gir ikke slipp. Den sitter på ryggen min og veier mer enn jeg klarer å bære. Til vanlig liker jeg bedre å sove enn å være våken, for livet mitt har en tendens til å rase sammen når jeg er våken, men nå.. Nå har frykten min tatt overhånd over både drømmer og mitt virkelig liv. Livet går som normalt, men i drømmene mine er alt.. fryktelig. Jeg vet ikke hva jeg drømmer om, men det er nok til at jeg vrir meg, prater og ynker meg. Jeg kan ikke huske sist gang jeg ikke våknet av at jeg har kaldsvettet gjennom både dynen, puten og madrassen min.9 Kommentarer


Viewer discretion is advised

21.12.2011 , 20:55    Kategori: Dagbok    15 Kommentarer
Canon EOS 60D/50mm f 1.8

Da jeg var på jobb på tirsdag vibrete telefonen min som en gal da klokken nærmet seg ni. Det var sjåføren fra DHL som lurte på om jeg jobbet. "Ja", svarte jeg. Oppfølgingsspørsmålet hans var "Hvor da?". Da jeg svarte at jeg jobbet på Gjøvik videregående, var han kjapp med å bestemme at pakken min skulle leveres til meg på jobb, i stedet for hjemme hos meg.

Jeg gikk og gledet meg hele dagen. På IKT-avdelingen mottar vi masse post i løpet av dagen. Vanligvis kommer det post én, kanskje to, ganger om dagen. Men denne dagen fikk vi beskjed om at det hadde kommet post fire (!!!) ganger, før telefonen endelig ringte og en av de flotte damene i servicetorget ringte og sa ifra at hun kvitterte for pakken min. Klokken ble fem på tre før jeg fikk den magiske pakken i hendene mine og fikk dra hjem med de, men gud, hvor det var verdt det! Det tok faktisk UNDER én uke å sende de fra Ohio til Gjøvik, og det vil jeg kalle imponerende.15 Kommentarer


Spiral

19.12.2011 , 00:37    Kategori: Dagbok    2 Kommentarer

Canon EOS 60D/50mm f 1.8

Superglad for å være ferdig med utvidning på det andre øret mitt nå. 2 Kommentarer


Torsdag kveld i Hunndalen

16.12.2011 , 00:15    Kategori: Dagbok    5 Kommentarer

Canon EOS 60D/50mm f 1.8

Det lukter neglelakk. Det lukter såpass at man har tendens til neglelakksmak i munnen. Varm hud som rører ved min, kjente stemmer jomer ut fra TVen, mens vi gjør hvert vårt, men samtidig er sammen. Vår torsdagskveld.5 Kommentarer


Moro i snøen

13.12.2011 , 22:13    Kategori: Dagbok    6 Kommentarer


Canon EOS 60D/50mm f 1.8

Vi tok på oss varme klær og sko, dro på oss vottene og tok med hundene ut i hagen for å leke i snøen som laver ned. Fire voksne mennesker fant seg plutselig i å lage snørlykter og en snømann. Snømannen ble en mutert skapning med et skjevt smil, forskjellig størrelse på øynene, forskjellig lengde på armene og et horn midt oppå hodet.

Å ta bilder i vintermørket er vanskelig uten en ordentlig blitz, så jeg må bare beklage dårlige bilder.6 Kommentarer


Baby onboard

13.12.2011 , 00:25    Kategori: Dagbok    3 Kommentarer

Bilde herfra.

Endelig kan jeg dra et pennedrag over et punkt i listen med ting jeg må gjøre i dette lange livet. Jeg må eie et par Jeffrey Campbells. 

Bestillingen er gjort, det er ingen vei tilbake og selvom det hadde vært det, ville jeg aldri begått meg ut på den, for dette føles så riktig. Jeg gleder meg til jeg får pakken og løfter av lokket og ser mine kjære Litas ligge der og lengte etter at jeg skal ta de på og danse i de. Jeg kommer til å drømme om dere i natt, barn.3 Kommentarer


Designproblemer

11.12.2011 , 19:59    Kategori: Dagbok    3 Kommentarer

Canon EOS 60D/Canon 50mm f 1.8

Ser jeg har problemer med bloggdesignet akkurat nå, så det er ingenting dere trenger å piske meg for. Jobber med saken. Har også sett at dette affekterer andre blogger.

Noen som har samme problemet eller vet hva man kan gjøre for å få fikset det? 3 Kommentarer


La Linnéa Leve

11.12.2011 , 19:58    Kategori: Dagbok    0 Kommentarer

Canon EOS 60D/Canon 50mm f 1.8/Lightroom

La Linnéa Leve er fantastisk. Det er så bra at det vises  frem i lyset hva slags stygt monster depresjon er og hva den gjør med menneskene som har det. Depresjonen er en tung skygge som legger seg på skuldrene som du bære rundt som en bortskjemt drittunge, som det ikke bare holder å bære, men du må også holde den oppe mens den spreller, sparker og slår deg. Det er så sunt at folk får se at depresjon er en sykdom, ikke en diagnose du stiller til deg selv fordi du har en dårlig dag, men en faktisk sykdom som kan følge deg gjennom hele livet. 

Etter å ha fulgt bloggen til Linnéa over.. lenge, er det så godt å se at hun smiler. Du er ett bra menneske, Linnéa.0 Kommentarer


Julekalender

11.12.2011 , 02:53    Kategori: Dagbok    1 Kommentarer

Canon EOS 60D/Canon 50mm f 1.8

På kjøkkenbenken våres lå det førtiåtte fint innpakkede kalendergaver. Alle med hvert sitt tall på seg. De ligger der og blir borte, to og to hver dag. Nå er det tjueseks igjen. 

Petter og jeg har fått hver vår julekalender av mamma og pappa. Siden vi snart skal flytte uten å eie noe annet enn tv, data og seng, tenkte mamma og pappa at det var lurt at vi fikk noe nyttig i pakkekalenderen. Nå har vi fått alt fra sengesett til sokker og diverse kjøkkenutstyr. Jeg føler meg voksen på en barnslig måte.1 Kommentarer


Please leave a message after the beep

10.12.2011 , 00:42    Kategori: Dagbok    0 Kommentarer

Follow my blog with Bloglovin

...beep0 Kommentarer


hits