Rekker 163cm over bakken med blodrødthår, Canon EOS 60D med 50mm f/1.8 rundt nakken og varierende klær på kroppen og foretrekker Doc Martens eller Jeffrey Campbell. Jobber på IKT-avdelingen på Gjøvik videregående skole.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

bloglovinKortvarig fryd


Fra late dager i solen som kom alt for tidlig til at det var for godt til å være sant, til slaps og snø. For det var det det var, for godt til å være sant.

Snøen ble borte på et blunk, men selv om den ikke fortalte oss det, visste den at det ikke var vårt siste møte i år og nå er den her igjen. Den ligger ute i hagen, på den nye verandaen vår og langs veiene, slik at Converse ikke lenger er nok å ha på bena når man skal ut døra. Og apropo veranda, siden været var fint og plassen var trang på den knøttlille verandaen vi hadde, bestemte vi oss brått for å bygge en større veranda, slik at vi alle kunne slappe av ute i solen sammen, men Kong Vinter hadde andre planer. I det verandaen blir ferdig, kommer også snøen tilbake. Det gjør meg vondt å se ut vinduet og bare se snø og sludd, jeg var så klar for vår.

psst! følg @superchrilo på twitter og instagram for jevligere oppdateringer og slik at jeg får fulgt dere tilbake.


  

camilla
For et vakkert bilde!
12.04.2012, 03:22
URL: http://www.cdidriksen.femelle.no
Lydia
sv; Oh my, tuusen takk! Nå ble jeg beæret ..

.. Bra skrevet, du beskrev følelsene mine ligg også - nå er det jammen meg på tide at snøen bare .. forsvinner for godt :D Nå følger jeg deg forresten på twitter ;)

- L
13.04.2012, 23:25
URL: http://www.aidylpaidyl.blogg.no
Weronika Ellen Irena
Skulle heller hatt en litt lengre vinter slik at våren kunne kommet nå!
15.04.2012, 23:26
URL: http://werothehero.blogg.no
Gøril - photography
Sukk. Den snøen. Den har fortsatt sola og den blå himmelen tvinnet rundt lillefingeren sin. Sol, sol, sol og sol - og så snø. Snø, snø og masse snø. April - det er ikke gøy lenger. Vår, fuglekvitring og grønt gress står på ønskelista.
18.04.2012, 13:44
URL: http://photomotion.blogg.no/
Gøril - photography
Ps: Herlig bilde! Absolutt herlig.
18.04.2012, 13:44
URL: http://photomotion.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits