Rekker 163cm over bakken med blodrødthår, Canon EOS 60D med 50mm f/1.8 rundt nakken og varierende klær på kroppen og foretrekker Doc Martens eller Jeffrey Campbell. Jobber på IKT-avdelingen på Gjøvik videregående skole.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

bloglovinkjærlige minner

Hei, søte små.

Forrige søndag, ikke den som var her om dagen, men den før det, så ville ikke kameraet mitt og objektivet samarbeide lenger. I full panikk over at kameraet mitt var ødelagt kastet jeg meg over og fant et av de dårligere objektivene mine for å finne ut om det var objektivet eler kameraet. "Heldigvis" var det objektivet. Min kjære kjørte meg til Elkjøp, slik at jeg kunne klage på det, og vet dere hva? De måtte sende inn et objektiv til 800kr på reperasjon. Jeg ble så frustrert. Og bare for å gjøre det hele mer frustrerende sa han i serviceskranken at mest sannsynlig ville de bare sende et nytt et, i stedet for å reparere det, men det ville uansett ta rundt to uker. Så dermed blir det ikke noen nye bilder før jeg får tilbake objektivet mitt, så i stedet har jeg tørket støvet av den eksterne harddisken min for å vise dere noen gamle bilder i stedet. Selv må jeg le litt over hvor elendig jeg var da jeg først fikk speilrfleks i 2007, så jeg vil si at jeg har utviklet meg og blitt bedre.

  

Frida
Flink!
☣ Lone Vivil
Det er så utrolig kjedelig når noe på kameraet skal gå istykker! Typisk, egentlig.

De to nederste bildene var kjempefine, flinking! :D
23.03.2012, 09:22
URL: http://vivilicious.blogg.no/
Maiken Bull
syns ikke det var så ille jeg med tanke på at de er gamle. alltid gøy å gå gjennom gamle bilder uansett og se at man faktisk utvikler seg :)
23.03.2012, 15:01
URL: http://www.maikenbull.blogg.no/
camilla
Likte spesielt godt de tre nederste! Veldig fine :)
23.03.2012, 16:23
URL: http://www.cdidriksen.femelle.no
Ina
Utrolig fine bilder! :D
29.03.2012, 21:12
URL: http://inagundersen.blogg.no
wondersoftea
Jeg liker din blogg særdeles godt! Meget vakker, likte spesielt godt det nest siste bilde.
08.08.2012, 01:15
URL: http://www.wondersoftea.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits