Rekker 163cm over bakken med blodrødthår, Canon EOS 60D med 50mm f/1.8 rundt nakken og varierende klær på kroppen og foretrekker Doc Martens eller Jeffrey Campbell. Jobber på IKT-avdelingen på Gjøvik videregående skole.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

bloglovinIn the land of submarines

Onsdag formiddag tikket det inn en melding på telefonen min. Det var fra min kjære Sara som lurte på om jeg vill komme på besøk. Det var en stund siden sist og jeg hadde ingenting annet å finne på etter jobb, så dermed var jeg på vei til henne. Vi møttes på en café, hvor hun var med Fredrik, men etter en times tid gikk vi hjem til henne og gjorde som vi alltid gjorde. Koset oss med prat og levende bilder på skjermen. Og det som skjer nesten hver gang jeg er hos henne er at jeg sover over og denne gangen var inget unntak.

Det eneste som var litt kjedelig var at jeg måtte stå opp tidlig for å dra på jobb. Heldigvis har jeg verdens beste arbeidsplass, så jeg fikk tidlig fri og i tillegg fikk jeg lov til å ta fredagen fri. Da følte vi at det var på sin plass å feire langhelgen, så Sara og jeg tok med oss både hunden og lillebroren hennes og gikk en tur til McDonalds for å spise is. Vi gikk langs strandpromenaden og hoppet i søledammer og skled på isen. Mine Dr Martens har aldri vært så møkkete.

Etter å ha sittet ute i solen og kost oss med burger, brus og is, satte vi kursen hjem. Det ble nok en gang plasking i vann, skravling og venting på en sliten lillebror.

Dr Martensene mine var kanskje møkkete, men de kunne ikke sammenlignes med ovnsrøret Molly. Siden hun var så møkkete, var vi nødt til å gjøre det hun liker minst, nemlig å bade henne. Jeg valgte å ta med bildet nedenfor nettopp fordi det viser hennes store misnøye med badingen hun måtte gjennomgå. 

Med badingen vel overstått fant Molly ut at hun kunne være vennen til Sara, selvom hun var den slemmeste personen i verden da hun ble badet og tørket.

På fredag sov vi til vi våknet av at solen snek seg mellom gardinsprekkene og slasket rundt i pysjamas helt til vi bestemte oss for å dra inn i byen for å handle, spise og kose oss. Når vi kom hjem igjen koste vi oss alene hjemme med TV og godteri. Senere på kvelden begynte magene å rumle og Sara begynte å lage mat som kunne blitt servert en keiser.


Etter å ha spist opp dette og hver vår søte skål med sjokolademousse med et melkehjerte oppi, satt vi oppe resten av natten mens lyset fra TV-en og stearinlysene var det eneste vi så, mens vi pratet og så film. Akkurat slik vi liker det.


Bildene er tatt med Canon EOS 60D , Canon EOS 550D, Canon 50mm f 1.8 og de er redigert i Lightroom og Photoshop.


PS: Er du på jakt etter et nytt kamera? Da har du flaks, Lone Vivil vil gjerne selge sitt kamera. Så hvis du er interessert, ta turen innom bloggen hennes her. Selvom du ikke er interessert i å kjøpe kamera, anbefaler jeg fortsatt å ta turen innom.


  

Madelene Lisella
søt ^^
04.mar.2012, 17:08
URL: http://lisella.blogg.no
Makayla Lovess
Fiiiine bilder <3
04.mar.2012, 17:30
URL: http://makaylalovess.blogg.no/
Lone Vivil
Åwhh, du tar så sinnsykt fine bilder! Blir like misunnelig hver gang jeg dumper innom bloggen din. Give me some of your skills! :D
06.mar.2012, 07:44
URL: http://vivilicious.blogg.no/
Jojoo
Haha Devin ser HELT lik ut når han må dusje, han bare står der og henger med hodet. Stiv som en stokk og bare ooooser forakt!
15.mar.2012, 15:33
URL: http://jojoo.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits