Rekker 163cm over bakken med blodrødthår, Canon EOS 60D med 50mm f/1.8 rundt nakken og varierende klær på kroppen og foretrekker Doc Martens eller Jeffrey Campbell. Jobber på IKT-avdelingen på Gjøvik videregående skole.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

bloglovinFotspor i hjertet

Canon EOS 60D / Canon 50mm f1.8 / Lightroom og Photoshop

Den hårete klumpen som alltid følger etter deg, maser om kos og bæsjer og du må plukke det opp. Plagsomt, eller hva? Den bjeffer, bruker all plassen i senga og vekker deg klokken fem om morgenen for å tisse. Du tar den for gitt. Når den følger etter deg, så er det fordi du er dens flokkleder. Den maser om kos, fordi det er det beste den vet. Når du plukker opp bæsjen dens, det er da ikke den som har bestemt at du må gjøre dette. Alt du gjør for den, gir den tilbake noe du aldri vil føle fra noen andre, du må bare legge merke til den og føle den, den ekte, ubetingede kjærligheten kun en hund kan gi deg.

De setter ikke bare fotspor i snøen, de setter forspor i hjertet.


  

kine
sv: takk! jeg liker noldus, han ligner litt på meg i "personligheten" sin, det er koselig!
19.jan.2012, 23:14
URL: http://www.tampongsnerk.blogg.no
fotofisk
sv: Tok meg en tur innom her ja, og synes både bildene og skrivingen din er kjempeinteressant. Veldig fint bilde av hunden din, selv om jeg mener man kan få det samme fra en katt. :) La deg til på Bloglovin. :)
20.jan.2012, 18:50
URL: http://fotofisk.blogg.no/
Gøril
Haha, HEI nye følger! :D

Jeg har selv bare en hårete katt. Som er som katter flest, overlegen. Men jeg tror det er litt kjærlighet der, likevel. Men jeg er absolutt en hundeperson (også). Så hund blir det på meg en gang økonomien tilsier det.

Lystig bilde av en lystig krabat!
20.jan.2012, 22:53
URL: http://photomotion.blogg.no/
jannicke
sv: Så kjekt å høre. :) Er kjekt å lese blogger med litt dybde i blant, blir ofte fortapt i havet av sminkeblogger osv.

Skjønner hva du mener om hund vs. katt, men det er jo noen katteraser som er veldig avhengig av mennesker og sosialisering. Min pus må ha oppmerksomhet og kos dagen lang, følger etter meg overalt og kan til og med apport. :p Så kjekt du har både hund og katt.
21.jan.2012, 00:08
URL: http://fotofisk.blogg.no/
STINA.BLOGG.NO
Hei :) Tusen takk for koselig kommentar på min blogg! Håper du vil følge bloggen min på Facebook: http://www.facebook.com/stinablogg
21.jan.2012, 02:24
URL: http://stina.blogg.no/
J o h a n n e
Herre, skjønneste bildet jeg har sett noensinne!

Kjenner følelsen..jeg har hatt hund hele livet, og tok det etterhvert en smule forgitt.. plutselig har jeg ikke hund lenger, og det gjør vondt. Veldig vondt. jeg tenker tilbake, og tenker på alt jeg kunne gjort bedre for henne - rett og slett fordi jeg elsket henne. Nei, elsker. Jeg utnytter enhver mulighet ti å gjenoppleve øyeblikkene, men det er ikke alltid like lett. Jeg får være hundepasser for onkel nå og da, men det blir aldri det samme.

Hun betydde så uendelig mye for meg, og gjør det enda. Da hun forsvant gråt jeg. Mye. Mye og lenge. Både før og etter. Det stikker når jeg tenker på henne, og selv om det snart er 2 år siden gjør det fortstt gruelig vondt, for hun var den eneste og den beste.

Hvis noen hadde spurt meg i dag om hvem jeg hadde gjort hva som helst for elr gitt livet mitt for, hadde jeg mest sannsynlig sagt "ingen". Men om noen hadde spurt meg for to år siden så hadde jeg sagt "Pia". Og det er helt sant.

Det har snart gått to år og jeg har ikke grått en eneste tåre siden den dagen. Jeg tillater meg det ikke, for ingenting er så vondt som det var å miste henne.
22.jan.2012, 02:45
URL: http://lamoustache.blogg.no
June
Herlig bilde!
22.jan.2012, 18:22
URL: http://iselilja.com
June
Herlig bilde!
22.jan.2012, 18:23
URL: http://iselilja.com
Johanne
Hundar er noko av det finaste som finns. Eg saknar framleis vår hund, sjølv om de no er over to år sidan den døde. Potespor i hjartet. Dei viskast nok aldri ut!
23.jan.2012, 19:06
URL: http://tenkepauser.creativo.nu/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits