Rekker 163cm over bakken med blodrødthår, Canon EOS 60D med 50mm f/1.8 rundt nakken og varierende klær på kroppen og foretrekker Doc Martens eller Jeffrey Campbell. Jobber på IKT-avdelingen på Gjøvik videregående skole.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser

bloglovinWinter in Wonderland - del én

Canon EOS 60D / Canon 50mm 1.8 / Lightroom

 Den kramme snøen lagde knirkelyder under føttene hennes, for hvert steg hun tok. Hvit som søsterens laken, pels som fløyel og kjapp som en rakett som føk over hele himmelen før den eksploderte med ett pang. Det var den dumme hvite kaninen sin skyld. Den hadde løpt foran henne, slik at hun snublet i sine egne ben for at hun ikke skulle tråkke på den. Hadde den ikke gjort dette hadde hun aldri sett den i nærmest uberørte snøen som dekket alt som øyet kunne se. Da hun hadde plasser hendene med de regnbuefargede vottene under seg, reiste hun seg fort opp og så forvirret rundt seg etter hva det var som hadde løpt rett foran henne. Én, kanskje én og en halv meter unna, satt kaninen der mer majestetisk enn en løve og kikket på henne. Den fikk øyenkontakt med henne og det føltes ut som om den kunne legge igjen tankene sine inne i hodet hennes. Det var ikke klare ord, men heller ønsker som hun forstod. Den ville så gjerne fortelle henne noe, men kunne ikke. Det eneste hun kunne gjøre var å følge etter den da den snudde seg og hoppet mot der skogen var tettest og mest igjengrodd. 

--

Det klødde i fingrene etter å få skrevet noe nå og dette kom fort ut fra hodet, ut fingrene og gjennom tastaturet. Jeg håper på at du som leser gir meg tilbakemelding på teksten, hva som var bra, hva som kan gjøres bedre, eller om jeg bare skal slutte å skrive først som sist. Jeg trenger konstruktiv kritikk for å bli bedre og det er der jeg trenger deg!


  

Madelene Lisella
nydelig bilde
11.jan.2012, 21:12
URL: http://lisella.blogg.no
marte
//Tusen takk <3 Slike kommentarer varmer hjertet mitt! Nydelig bilde, forresten <3
11.jan.2012, 21:45
URL: http://jegerkompismedenape.blogg.no
Ina
ah sykt kult bilde. Jeg digger abselutt (hvordan skriver man det ordet?....) alt du legger ut! utrolig nydelig tekst, og et utrolig vakkert bilde.

sv; Tusen takk! De er fra dna sko :D
12.jan.2012, 00:31
URL: http://inagundersen.blogg.no
Frida
Vedlig fin stemmning i det du skriver, ser det for meg, veeldig fint!
Miss Melquist - Photography
/ Tusen takk! :D
12.jan.2012, 17:55
URL: http://missmelquist.blogg.no
agnete :-)
Ååh, elsker stemningen i bildet, nydelig!

Ellers må jeg bare si at du hadde eevig fint design!
13.jan.2012, 19:25
URL: http://agnetefoto.blogg.no
Dina Larsen ♡
Åååh, så fint bilde! Og du har sinnsykt fint design nå! Love it!
13.jan.2012, 23:02
URL: http://dinalarzen.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits